Машинно тониране бои

Готовият оцветен латекс и ръчното тониране са вариант, но ако се стремите към съвършенство задължително заложете на компютърното тониране. Ето защо:

  • Избирате от огромен каталог с 50 000 цвята, за да намерите перфектният за вас нюанс. При готовите бои изборът е доста по-беден. 
  • Дори да ви свърши боята винаги може да си поръчате още, за разлика от готовите бои, които могат да се изчерпят в магазина и да се наложи да чакате нова доставка от производител.
  • Сигурно е, че винаги ще получите съвсем същият цвят, което е абсолютно невъзможно ако тонирате латекса ръчно.

Компютърното тониране не отнема повече от 5 минути. Ето как се случва:

  • Избирате цвят от каталог с мостри. 
  • Избирате латекс – в зависимост от вида на помещението, което ще боядисвате.
  • Машината тонира и след това разбърква боята.

Ние работим с висококачествените продукти CAPAROL, производство на DAW - немска семейна фирма с повече от 120 години история, което ви гарантира, лесно нанасяне, отлично качество и дълготрайност.

В лабораториите на компанията постоянно се генерират нови цветни рецепти, за да осигурят още по-голямо разнообразие и по-високо качество на потребителите. А специализираният софтуер ви гарантира, че ще получите точно цветът, който желаете.
Освен латекс тонираме и акрилни бои на водна основа, които се държат като блажни и могат да се нанасят върху дърво и метал.

Цената на тонирането зависи от избрания цвят.

Услугата се предлага в следните наши магазини:

1. София - Хаджи Димитър

2. Пловдив

3. Велико Търново

4. Русе

5. Стара Загора

6. Хасково

7. Видин

Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: