Подвижна неонова лампа 8W 220V

Прод.код: 350123
 • Захранване: 220VAC / 50Hz
 • Мощност: 8 W (луминисцентна пура)
 • Кабел: 2х0,75mm2 (с двойна изолация) 
 • Почиствайте със сух парцал, без да използвате ацетон или други разтворители
5,15 €
5.1494845360847 EUR
бр
Цена/общо:
5,15 €
КонсултацияКонсултация
Право на връщанеПраво на връщане
Бърза доставкаБърза доставка

Подвижна неонова лампа 8W / 220V

Това преносимо, осветително тяло е предназначено за осветяване на труднодостъпни места в работни помещения, автомобилни сервизи, работилници или там, където е необходимо допълнително, временно осветление. Лампата има кабел с дължина 3 метра и се захранва с напрежение 220VAC / 50Hz. Това налага да се спазват правилата за безопасност при работа с електрически уреди, захранвани с напрежение 220V. Моля, прочетете внимателно инструкциите за експлоатация преди да използвате продукта.

 • Захранване: 220VAC / 50Hz
 • Мощност: 8 W (луминисцентна пура)
 • Кабел: 2х0,75mm2 (с двойна изолация) 
 • Лампата не се нуждае от специална поддръжка освен правилно съхранение и ползване
 • Почиствайте със сух парцал, без да използвате ацетон или други разтворители

Инструкции за безопасно ползване

 • Всяка друга употреба, различнa от описаната по-горе не е разрешена, защото може да повреди продукта и нарушава изискванията за безопасно ползване.
 • Не модифицирайте уреда не правете опити за отремонтиране. Това е опасно.
 • Гаранцията се смята за невалидна ако повредата е настъпила вследствие от неспазване на инструкциите за работа! Не поемаме никаква отговорност за последващи щети или физическо нараняване в случай на неправилна експлоатация.
 • Продуктът не е играчка и трябва да се съхранява на място, недостъпно за деца!
 • Пазете лампата от удар, изтърване или силни вибрации.
 • Използвайте само на закрито.
 • Пазете от висока влажност и намокряне.
 • Не използвайте в близост до лесно запалими материали и взривоопасна среда.
 • Преди употреба проверявайте захранващия кабел. Недопустимо е по неговата изолация да има наранявания. Това е опасно защото може да доведе до токов удар или късо съединение.
 • Лампата светва веднага след включването и в контак от електрическата мрежа.
 • Не се допуска работа на лампата при счупено предпазно стъкло.
 • Не се допуска замяна на захранващия кабел на лампата с друг, с по-малко сечение.
 • За допълнителна информация и консултация или за подмяна на изгоряла луминисцентна пура може да се обадите на телефон на наш търговски обект.

ДОСТАВКА

24.  Стоките, поръчани от електронния магазин praktis.bg, освен стоките, за които изрично е посочен различен срок на доставка, се доставят в следните срокове:

24.1. за територията на Република България за населени места с обслужване от куреир от Понеделник до Петък - до 3 /три/ работни дни - важи за продукти налични в складовете на Praktis.

24.2. за територията на Република България  за населени места с  обслужване от куреир Вторник и Четвъртък - от 3 /три/ до 7 /седем/ работни дни  - важи за продукти налични в складовете на Praktis.

24.2. извън територията на Република България (за ЕС) – до 6 /пет/ работни дни - важи за продукти налични в складовете на Praktis..

24.3. Всички поръчки направени след 16:00ч. се обработват и изпращат на следващия работен ден

Срокът за доставка започва да тече, след като служител на Praktis се свърже с клиента, за потвърждаване на поръчката, респективно - от получаване на плащането при избран начин на плащане „по банков път”, „с дебитна/кредитна карта” или „На изплащане, с кредит”, освен в случаите, в които за конкретната стока е указан различен срок на доставка. При всички случаи, Потребителят ще бъде информиран относно срока на доставка, когато същият е по-дълъг от 3 /три/ работни дни. Доставки се извършват на територията на Република България и Европейския съюз.

25.  Практис не носи отговорност за неточно и/или забавено изпълнение, когато това се дължи на забава по вина на куриера/транспортната и/или посочени от Потребителя неверен или непълен адрес, лице за контакти и/или телефон, както и при други, независещи от Практис обстоятелства.

26.  Всички пратки пътуват с транспортна застраховка. При извършване на доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от Потребителя и/или упълномощено от него лице. При констатиране на липси и/или явни недостатъци - външни видими дефекти - повреди, удари и други щети, Потребителят следва да подпише протокол за щети в присъствието на куриера/транспортната фирма незабавно, както и да уведоми Практис на тел. 0700 45 004.

27.  При приемане на пратката от Потребителя без забележки, последващи рекламации за липси и/или явни недостатъци са неоснователни и като такива не следва да бъдат удовлетворявани. В случай че не бъде изготвен и подписан протокол за щети в присъствието на куриера/транспортната при получаването на пратката и Практис не бъде незабавно уведомен на тел 0700 45 004, Потребителят губи правото си на привеждане на констатираните липси и/или явни недостатъци в съответствие с договора за продажбата.

28.  Потребителят има право да откаже приемането на доставката, ако сумата, която следва да заплати на куриера при „плащане при доставка” не съответства на дължимата. В този случай, Потребителят следва да се свърже незабавно с Практис на тел 0700 45 004 за отстраняване на несъответствието.

29.  При предаване на стоките, Потребителят или трето лице, посочено от него, са длъжни да подпишат придружаващите я документи. За трето лице се счита всяко лице, което не е титулярна заявлението, но приема стоката при доставка на посочения от Потребителя адрес за доставка. 

30.  При отказ за получаване на стоката, извън случаите описани по-долу, отказът се счита за неоснователен и Клиентът дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката. В случай че Потребителят не бъде открит в срока за изпълнение на доставката на посочения от него адрес и/или не бъде осигурен достъп до адреса за доставка, Практис се освобождава от задължението си да достави заявените стоки и Потребителят губи правата си по извършената от него поръчка за доставка на стоки.

31.  Когато доставените стоки явно не съответстват на заявените за покупка от Потребителя и това може да се установи при обикновен преглед на доставените стоки, Потребителят има право да поиска доставената му стока да бъде заменена със съответстваща на поръчаната в срок от 3 (три) работни дни от уведомяването за такова искане на Практис на тел. 0700 45 004.

32.  Съгласно чл. 50 от Закона за защита на потребителите (ЗЗП), потребителят има право да се откаже от получената стока (сключения договор за продажба от разстояние), без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка и без да заплаща, каквито и да е разходи, с изключение на разходите, предвидени в чл. 54, ал. 3 и чл. 55 от ЗЗП в 14-дневен срок, считано от датата на: приемане на стоките от потребителя или от трето лице, различно от превозвача и посочено от потребителя или когато потребителят е поръчал много стоки с една поръчка, които се доставят отделно, считано от датата, на която потребителят или трето лице, различно от превозвача и посочено от потребителя, е влязъл във владение на последната стока.

33. Всички поръчки с обща стойност над 500 лв. са с безплатна доставка за България. 

- Безплатна достaвка на продукти / Безплатна доставка / - Всеки продукт с безплатна доставка има икона, която показва, че доставката за него е за сметка на продавача, както и срок, указващ до кога е активна безплатната доставка. Фирма Praktis запазва правото си да намали или удължи този срок по нейна преценка. 

33.1 Безплатни доставка за ламиниран паркет и гранитогрес е само за палетни пратки и се обслужват от Praktis. Доставката се извършва след връзка с наш оператор със които се утичнява деня за доставка, спрямо графика за обслужване. Тези пратки се обслужват от 3 до 21 дневен срок. 

За връщане и замяна натиснете тук

Легенда
Наличен
Не е наличен
Ограничено количество
Продукт по индивидуална поръчка
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: