Запознайте се с Wesco

Акo нещо не носи допълнителна стойност, няма да го намерите при инструментите Wesco.  Това е основното мото на бранда, който предпочита да спести на клиентите си разходите за реклама и да инвестира в качество и функционалност на крайния продукт.  

Запознайте се с Wesco

Целият производствен процес, от техническия дизайн до суровините за производството, преминава контрол на качеството ISO 9001, като в същото време непрестанно се усъвършенства, за да осигури повече за потребителите.

Пример за това е техният уникален индикатор за нивото на батерията на акумулаторните инструменти, който показва колко заряд е останал, за да може да прецените дали ще ви стигне или ще трябва да презаредите.

Всички инструменти Wesco са добре „облечени“ и защитени в обвивка от гумиран материал, приятен на допир и изключително устойчив на надраскване или удар.

Лесно ще ги познаете по характерния син цвят, а във всяка кутия ще намерите книжка с подробни указания за използване и поддържане на български език.

Ако се чудите защо цените им са толкова ниски, една от причините е, че компанията предпочита да си спести разходите за реклама, което намалява и крайната цена на всеки продукт - както казахме и в началото: „Ако не носи допълнителна стойност – няма да го намерите при Wesco.“

В портфолиото им виждаме разнообразие от електрически и акумулаторни инструменти: ъглошлайфи, винтоверти, перфoратори, бормашини, рендета, циркуляри, прободни триони, миксери, виброшлайфи, водоструйки, оберфрези, батерии и зарядни.

Ето и няколко много добри модела, от рафтовете на Wesco:

Бормашина с метален патронник Wesco WS3176

Запознайте се с Wesco

 

Ударна бормашина с метален патронник и регулируеми обороти, предназначена за пробиване на отвори в различни материали – стомана, зидария и дърво; за завиване и развиване на винтове и т.н. 



Ъглошлайф Wesco WS4703

Запознайте се с Wesco

 

Машината е предназначена за рязане, груба обработка и четкане на материали от метал и камък, без да се използва вода. За рязане на метал трябва да се използва специален предпазител.

 

Перфоратор Wesco WS3202K

Запознайте се с Wesco

 

Перфоратор предназначен за ударно пробиване в бетон, тухла и камък, както и за по-лека работа с длето. Също така е подходящ за пробиване без удар в дърво, метал, керамика и пластмаса.

 

Прободен трион Wesco WS3772

Запознайте се с Wesco

 

Машината е предназначена за рязане на дърво, пластмаса, метал и строителни материали с пълна поддръжка върху заготовката. Подходяща е за прави и извити срезове с ъгъл на скосяване до 45 градуса.



Циркуляр Wesco WS3441

Запознайте се с Wesco

 

Ръчен циркуляр с ергономичен дизайн, здрава и издръжлива конструкция и противоплъзгаща се ръкохватка, гарантиращ точни срезове с необходимата мощност.  Оборудван със система за изсмукване на прах.

Разгледайте всички продукти с марка Wesco тук

© Developed by CommerceLab