Топ 12 надуваеми забавления

Най-много им се радват хлапетата обаче някои от новите модели надуваеми „играчки“ са толкова забавни, че и възрастните не могат да им устоят. Ето нашите 12 фаворита. На бас, че ще успеем да ви изкушим поне с три.

Люлеещ се фотьойл син

1. 

Надуваем  люлеещ се фотьойл. Излегнали сте се удобно, пийвате си коктейл и леко се полюшвате. Ако представата ви за перфектна почивка се припокрива с описанието по-горе, започнете списъка за ваканцията с този надуваем люлеещ се фотьойл. 

2. 

Надуваем диван Лейзи. Както си личи и от името, диванът си е мързелив. Ще разберете защо, когато стигнете до надуването му – случва се буквално с няколко прости движения - за да не се преуморите преди дрямката. Известен е още като “въздушно легло”, но Лейзи му пасва доста повече. 

Надуваем диван Лейзи
Haдyвaeм cъpф Intex

3. 

Haдyвaeм cъpф. В спокойни води може да го ползвате като дюшек, обаче винаги ще сте подготвени да яхнете някоя неочаквана вълна. 

4. 

Надуваема пръскачка Гъсеница. Тази гъсеница ще стане най-добрия приятел на децата ви през горещите летни дни - само я настанете удобно в градината и я свържете с маркуч към най-близката чешма. Ще ви спести и поливането.

Надуваема пръскачка Intex Гъсеница

Надуваем остров Intex Розово фламинго

5.

Надуваеми пернати. Фламинго  в два размер: голямо и малко, пате и лебед - обикновеният дюшек върши работа обаче не може да стъпи и на малкия пръст (или по-точно крило) на тези плаващи животинки. 

6. 

Детски надуваем батут Боксов ринг. Сложете на малките боксьори надуваеми ръкавици и ги мятайте в ринга - боксът няма как да бъде по-безопасен. 

Детски надуваем батут Боксов ринг Intex

Детски басейн Intex Candy Zaone

7. 

Детски надуваем център Candy Zone. Приказката за Хензел и Гретел щеше да звучи различно ако по времето на Братя Грим е имало такива басейни. Този тук върви заедно с близалките и бонбоните. 

8. 

Луксозно надуваемо канапе.  Размерите му почти покриват тези на стандартно двойно легло, а допълнителните екстри – сенник и поставки за бутилки, свеждат до минимум необходимостта да „слизате на сушата“.

Надуваемо луксозно канапе Остров Intex

Надуваема двуместна лодка Intex

9. 

Надуваема лодка. Ако сте планирали да прекарате лятната отпуска близо до море, река или някакъв друг водоем, една от тези лодки ще ъпгрейдне изживяването на макс. Оборудвана е с два държача за въдици, така че ако сте от запалените по риболова, може да осигурите вечерята, докато се носите по водите. 

10. 

Надуваем каяк. За по-приключенски настроените, които обичат да изследват и предприемат по-далечни пътешествия по река, препоръчваме това надуваемо предизвикателство. Каякът върви в комплект с гребло от алуминий и помпа, и освен за реки е подходящ за язовири и спокойни морски води.

Едноместен каяк Intex Challenger K1

Надуваем двуместен каяк Intex Explorer K2

11. 

Двуместен надуваем каяк. Не сме се объркали – просто предлагаме и вариант с две седалки за онези, които предпочитат екипните спортове.  Естествено идва с две гребла – никой няма да се скатава. 

12. 

Надуваемо джакузи. Това спа удоволствието е съвсем достъпно и може да се събере дори на балкона ви. Идва в комплект с всички екстри – помпа за пречистване на вода, нагревател, за студените вечери, и хидромасаж. 

Надуваемо джакузи Intex

« Назад
© Developed by CommerceLab
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: