Worx Landroid: Робот, който Ви коси моравата!

Като деца гледахме фантастични филми със зяпнала уста и мечтаехме за времената, в които ще можем да провеждаме видео разговори по „миниатюрни комуникатори“, да имаме виртуален асистент на разположение, да управляваме всичко в дома си от едно място… Всичко това вече е реалност! Възможно е да управляваме всякаква техника през приложение в телефона си. Прахосмукачки роботи почистват дома ни и сами отиват да се зареждат, като ни отменят от досадното почистване, а за нас остава да ползваме чистия дом и, ако желаем, да следим статистиката за тяхната работа.

Живот като на кино

А какво би станало, ако има косачка за трева, която по сходен начин да се грижи за ливадата Ви, да се зарежда сама, когато има нужда, да можете да я управляватее от смартфона си? Вече се досещате, че такъв продукт е наличен и вече се предлага в България! PRAKTIS Ви представя косачка робот от ново поколение, с интелигентна система за максимално качество и пресмятане на площите за косене. Умен уред, който с лекота обработва гранични зони в близост до бордюри или ограда, и разбира се – разполага със станция за зареждане.

Представяме Ви LANDROID, интелигентната косачка робот, произведена от иновативната компания WORX, която превръща поддържането на ливадата в откъс от фантастичен филм. Автономна косачка с уникален и футуристичен дизайн, LANDROID е мечтата на всеки собственик на зелена морава: неуморна, безшумна, интелигентна.

Отличителните черти на LANDROID

Готова за ползване – косачката е пре-програмирана, вадите я от кашона и вече е готова за работа: да кръстосва вашата ливада и неуморно да я поддържа в идеално състояние. 

  • Използва изкуствен интелект, за да работи в сложни области, в които ливадата е оформена на различни фигури и има разнообразен терен.
  • Роботът се чувства у дома си в зони с наклонен терен – безпроблемно изкачва наклон до 35%.
  • Изключително тиха работа. Невидим работник - няма да го усетите как коси. Никога няма да ви безпокои и ще бъде тих в часовете за почивка и отдих.
  • Притежава шок-сензорна система, чрез която да заобикаля препятствия.
  • Сам се връща към станцията за зареждане.
  • Cut-to-edge система – за обработка на гранични площи, в близост до басейни, бордюри, храсти или огради.
  • Интелигентно управлява своя маршрут в зони с няколко свързани помежду си ливади.
  • Wi-Fi връзка и мобилно приложение за iPhone и Android смартфони. Грижете се за моравата си на път, от работа или на почивка.

Как работи LANDROID

Покупката на LANDROID поставя началото на безгрижния живот с автоматичното косене. Още една грижа по-малко! Но как да сте сигурни, че малкият робот ще е толкова прецизен във вашия двор, разделен на множество различни зони, колкото са Вашите очаквания? Как той разбира къде да коси?

LANDROID избира своята посока произволно. Интелигентните алгоритми гарантират, че цялата Ви тревна площ ще е равно окосена и няма да има останали неприятни неокосени пътеки.

LANDROID може да прави много неща самостоятелно. Освен да отиде до своята станция да се зареди, той може да почувства кога вали, може да спре, когато усети проблем, и знае как да спре, да се върне назад и да заобиколи, когато се натъкне на нещо, което спира пътя му, или на други предмети. Косачката робот винаги автоматично спира въртенето на въртящия се ножов диск, ако бъде повдигната над земята, за да предотврати инциденти.


Дневният работен график по подразбиране е зададен за първите 8 часа за косене и следващите 16 часа за изчакване в станцията за зареждане. Работният график може да бъде пренастроен чрез мобилното приложение.

Вашият LANDROID може да коси площи с различни размери, въпреки че това зависи от различни фактори, като:

  • Вид трева на вашата тревна площ и скорост на растеж на тревата.
  • Острота на режещите ножове
  • Влажност
  • Околна температура
  • Брой препятствия на вашата тревна площ

 Височината на косене на LANDROID може да бъде регулирана между 2 и 6 см, като максималната височина на тревата не трябва да е повече от 9 см. Роботът спокойно може да се грижи за ливади до 450 кв/м.

Бъдещето на вашата перфектна ливада е тук. Бъдеще, в което Ви остава повече свободно време за хубавите неща в живота и по-малко досадни задължения. Наслаждавайте се на перфектна ливада с LANDROID от PRAKTIS и не забравяйте да извикате съседите! Обещаваме, че гледката ще си заслужава!

Вашият Landroid Ви очаква!

« Назад
© Developed by CommerceLab
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: