Raider Industrial

През пролетта на 2018 г. Евромастер Импорт Експорт представи новата си гама професионални инструменти Raider Industrial на Международния панаир в Кьолн, Германия - Eisenwarenmesse Köln.

Raider Industrial

Серията включва инструменти с приложения в индустриални производства, строителство и други различни дейности, които имат нужда от високопроизводителни, издръжливи на високи натоварвания машини, които същевременно са удобни, компактни и комфортни при работа.

Благодарение на високото си качество и конкурентната си цена, Raider Industrial привлече вниманието на клиенти от различни държави като Португалия, Грузия, Хърватия, Гърция, Босна и Херцеговина, Косово, Македония и Румъния.

Raider Industrial

Портфолиото на Raider Industrial съдържа общо над 30 модела от различни по вид машини за работа с бетон и зидария, дърво, метал и др. Отделно са представени и три модела многофункционални куфари за инструменти MultiBox, включително и модул с транспортни колела, които улесняват преместването и транспортирането им. В каталога бихте могли да откриете и консумативи за професионално ползване за всяка една машина, като: свредла, боркорони, зенкери, фрезери за настолни и ръчни фрези, ножчета за прободни триони, карбофлексови дискове и др.

Raider Industrial

Електроинструментите от серията Industrial предоставят на потребителите премиум функции, които ги отличават от повечето съществуващи инструменти от професионален клас на пазара, като:

  • Филтър за прах за перфоратор и ъглошлайф, който увеличава живота на машината и елиминира времето прекарано в сервиз за почистване на електромотора. Филтърът за прах е полезен най-вече в производствените предприятия, където сроковете за завършване на проекти зависят от непрекъснатостта на работата на машините.
  • Индикатор за износване на четките. Тази функция гарантира по-голяма сигурност и спокойствие по време на работа с всяка машина. При предупреждение от светлинния индикатор, всеки оператор би могъл да вземе преждевременно мерки за ревизирането на машината, без да прекъсва своята дейност в моменти на неотложна работа.
  • Индикатор за мрежово напрежение. Тази функция е изключително важна при работа на строителни площадки, на които е възможно прекъсване на захранването. На места, където захранването се осигурява от множество източници (мрежа, генератор), индикирането на наличието на напрежение спомага за превключването към активен източник.
  • Акумулаторни машини с безчеткови електромотори и 20V батерии. Въпреки че присъстват все повече на пазара, са по-скоро характерни за скъпите модели. Raider Industrial успя да запази търсеното професионално качество на по-достъпна цена.
  • Ъглошлайфите притежават електронна система за управление на пусковия ток, която осигурява плавно, безопасно развъртане на диска и едновременно с това предпазва електроинсталацията от поява на токов удар. Отново по линия на безопасността системата се грижи и за предотвратяване на възможността за самоволно включване на машината след аварийно прекъсване на електрозахранването.
  • Всичко това, заедно с общите функции, като антивибрационната система, регулирането на оборотите и 16 mm метални патронници при ударните бормашини, осигуряват непрекъсната работа при перфектни условия.

Едно от най-големите предимства на машините от серията Industrial е гаранционното обслужване. Всяка машина е подплатена с 3-годишна гаранция, а на някои модели, дори е удължена на цели 5 години.

За гаранционната поддръжка на инструментите е създадена специална система на сервизно обслужване, която би удовлетворила нуждите на всеки бизнес или занаят - „От врата до врата“. Когато имате проблем с машина от професионалната серия, след телефонно обаждане, куриерска фирма идва до ваш адрес, взима и връща обратно на същото място ремонтираната машина в рамките на 3 до 4 денонощия. По този начин клиентите пестят време, грижи, допълнителни разходи и пропуснати ползи. Всички разходи по транспортирането и ремонта се поемат от Евромастер Импорт Експорт.

Изпрати коментар

  • (will not be displayed)

* Задължителни полета

« Назад
© Developed by CommerceLab
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: