Представяме умната тоалетна Cascada Smart Aqua!

Ще си кажеш, колко може да е умна една конзолна тоалетна чиния и наистина ли ми е нужна такава? Почакай да ти представим всичките й умения, и след това прецени, дали искаш да се лишиш от тях.

Представяме умната тоалетна Cascada Smart Aqua!

Нощен режим с амбиентно осветление

Cascada Smart Aqua има вграденото амбиентно осветление, което създава стилна атмосфера в помещението и подготвя сетивата за едно наистина различнo изживяване.

Автоматично отваряне и затваряне

Без нужда от докосване. Умната тоалетна засича движението и автоматично повдига капака / седалката, след което отново по-същия начин с едно движение даваш команда за затварянето им. Така е много по-хигиенично, а и значително се намаляват повърхностите за почистване в санитарното помещение.

Отопление на седалката

Никой не обича допира до студена тоалетна седалка. С Cascada Smart Aqua имаш възможността завинаги да забравиш това неприятно усещане и да се радваш на приятно затоплена тоалетна седалка.

Вградена бидетна система  

Тоалетната хартия не може да ти осигури това почистване, което ти дава водата. Смарт тоалетната разполага със самопочистваща се дюза, която почиства всичко необходимо, включително и себе си. А за да ти е максимално комфортно може да регулираш както движението на дюзата, така и температурата и налягането на водата.

Изсушаване с топъл въздух

След доброто почистване идва и качественото изсушаване с топъл въздух, който може да регулираш в температурния диапазон 40-60 градуса по Целзий. Cascada Smart Aqua наистина мисли за всичко!

Представяме умната тоалетна Cascada Smart Aqua!

Дистанционно управление

Сигурно си задаваш въпроса, как докато си вършиш голямата работа ще задаваш и всички тези команди. Отговорът е с дистанционно управление. Всички функции на умната тоалетна ще са на твое разположение през също толкова умното дистанционно, така че да имаш пълен контрол над това, което се случва там долу.

Технология за дезодориране

Смарт тоалетната ще се погрижи дори за най-малките подробности като аромата на въздуха, като го дезодорира с усъвършенствана технология с активен кислород.

Представяме умната тоалетна Cascada Smart Aqua!

LED дисплей

Вграденият дисплей, разположен в горната задна част на тоалетната, визуализира зададените стойности, така че винаги да си в течение с актуалните настройки.

Представяме умната тоалетна Cascada Smart Aqua!

Бутони за ръчно управление

За случаите, в  които електрозахранването прекъсне, смарт тоалетната дава възможност за ръчно управление с бутони. Все пак някои ситуации не търпят отлагане.

Ами... умна си е нашата Cascada Smart Aqua! А в нейната компания ще намериш също Cascada Smart Fusion и Cascada Smart One, които също имат с какво да се похвалят. Може да ги поръчаш с безплатна доставка от praktis.bg или да ги потърсиш във физическите ни магазини.

 

« Назад
© Developed by CommerceLab
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: