Последно поколение строителен хипермаркет Praktis отваря врати в старата столица

Открихме първия строителен хипермаркет  във Велико Търново през 2010 година, а на 31-ви май адресът ни в старата столица ще се промени от ул. Краков 7 на ул. Магистрална 61. Причината е, че построихме нова, доста по-просторна и модерна сграда с драйв ин строителен център, обширен градински сектор и огромен брой услуги и екстри за нашите клиенти.

Ще ни намерите срещу Мол Велико Търново, в компанията на заведение за бързо хранене. И не се притеснявайте къде ще оставите колата – подготвили сме се с обширен паркинг за 150 автомобила. Ако не искате да се лишавате от комфорта на автомобила си, влезте и пазарувайте на четири колела в драйв ин строителния център. Тези, които предпочитат градския транспорт, ще стигнат до нас с автобусни линии с номера 2, 5 и 110.


За изминалите осем години в един от най-красивите български градове пораснахме с няколко хиляди квадратни метра, десетки нови служители и хиляди доволни клиенти, получили качество на оптимална цена - нашата основна задача.


Освен да ви осигурим изгодни оферти, много ни се иска пазаруването при нас да е истинско удоволствие за вас и семействата ви и сме сигурни, че новият хипермаркет ще изпълни мисията на 100% - за да се чувствате като у дома си, докато избирате измежду нашите 50 000 артикула за дома и градината.


Екипът ни включва цял отбор специалисти, които са на разположение да помагат с услуги по персонализирането на закупените стоки, превоза или сглобяването; проектиране; кредитиране и т.н. Ето го пълния списък:

Опцията „Машини под наем“ включва: бензинова косачка, пердашка, бензинов тример, къртач, перфоратор, генератор, вибратор за бетон и трамбовка тип „жаба“ . Удобно е когато ви трябват за малко или искате да изпробвате продуктите преди да ги купите.


При нас ще намерите още щанд за работно облекло, предлагащ униформи за различни браншови сектори, както и агро щанд за всички селскостопански производители от региона.


За откриването на 31-ви май сме планирали програма с освещаване и музика, сладкиши и подаръци за първите ни клиенти. Останалото ще оставим в тайна, за да не развалим изненадата, но обещаваме да е вълнуващо и да си тръгнете с широки усмивки.

31 май, 14:00, ул. Магистрална 61

« Назад
© Developed by CommerceLab
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: