Подаръци ще има

Като деца ги чакахме от Дядо Мраз, по-късно от Дядо Коледа, а сега ние пълним чувала с подаръци, след коледен шопинг по магазините или онлайн.

Подаръци ще има

Проблемът е, че не получаваме писма с желания и трябва да се досетим сами, с какво да зарадваме най-близките си хора. Ако и вие се чудите, ето няколко добри идеи.

Подаръци за жени

Вземете електрическо одеяло за зиморничавата си половинка, за да й е топло през нощта и да не се налага да се борите за завивката.

Подаръци ще има

Друга доба идея е да й подарите функционален блендер, с който да си приготвя здравословни шейкове, смутита и други полезни миксове.

Подаръци ще има

Преса за коса или маша за красиви къдрици - ако любимата ви обича да отделя специално внимание на косата си, със сигурност ще я зарадва подобен подарък.

Подаръци ще има

Подаръци за мъже

Електрическа самобръсначка. Много добър подарък, който със сигурност няма да влезе в графата Безполезни. Самобръсначката ще осигури всекидневен комфорт на любимия ви, а на вас гладки целувки.

Подаръци ще има

Барбекю. Подарете му онези безценни моменти, в които си отваря бира и мята парче месо върху скарата. Бонусът за вас е, че ще се включва по-често в приготвянето на вечерята или обяда.

Подаръци ще има

Винтоверт. Или някаква друга машинка от категория Електроинструменти, която да му влезе в употреба в практиката му като домашен майстор.

Подаръци за деца

Велосипед. Класиката в жанра ще зарадва всяко хлапе, както впрочем и голяма част от възрастните.

Добър вариант са и популярните в момента тротинетки, а за най-малките има адаптирани колела проходилки, подходящи за подрастващи от 10 до 24 месеца.

 

Шейна. Една от екстрите на зимата са снегът и хубавите пързалки. Слагайте смело шейната в чувала с подаръците и намерете хубав баир, на който да вдигнете адреналина на 25-ти.

Подаръци за двойки

Рамка за снимки. Ако искате да направите общ подарък за ваша близка двойка, бихте могли да изберете красива рамка за снимки, в която да поставят спомени от любимите си моменти заедно.

Осветително тяло. Лампион, настолна лампа или полилей -  красив и функционален детайл от обзавеждането, който ще допълни усещането за домашен уют.

Спално бельо. Луксозните чаршафи са добър вариант за подарък, от който ще могат да се възползват и двамата, пък и още един спален комплект никога не е излишен.

Подаръци ще има

На praktis.bg ще намерите още много предложения, с които да напълните чувала с подаръците. Пожелаваме ви весели празници!

© Developed by CommerceLab