Идеи за освежаване на банята

Ако следващата задачка в To do списъка ви включва освежаване на банята, сте попаднали на правилната страница – продължавайте да четете.

Тези, които разполагат с неограничен бюджет и време,  могат първо да разгледат нашите Готови предложения за баня, включващи стенни плочки, декорация и гранитогрес в хармонично съчетани декори и форми.

Идеи за освежаване на банята

Ако смяната на плочките и санитарията ви се струва като прекалено голям проект, може да постигнете не по-лош резултат, като се фокусирате върху детайлите - вижте идеите, които подбрахме за вас.

Нови мебели

Идеи за освежаване на банята

Мебелите в банята са основният акцент в помещението и подмяната им е най-лесният и бърз начин да преобразите интериора.  Ако отдавна не сте купували шкафове за баня да знаете, че модерните идват с LED осветление, плавно затваряне и други екстри.

Нови смесители

Идеи за освежаване на банята

Освен разнообразието от красиви и стилни дизайни новите смесители за баня, разполагат с функции за прецизно настройване на температурата, пречистване и филтриране на водата и дори хидромасаж.

Ново осветление

Идеи за освежаване на банята

Изберете аплик, плафон или друг вид осветително тяло за баня, за да грейне и вашата в нова светлина – топла, студена или неутрална, в зависимост от предпочитанията ви и стила на помещението. Някои от новите модели са с включен сензор - за да пестите енергия, дори ако забравяте да ги изключите.

Постелка за баня

Идеи за освежаване на банята

Когато излизате от ваната е добре да стъпите на нещо меко, красиво и приятно на допир. Поглезете стъпалата си с постелка с мемори пяна или изберете модел с морски принт, за да си спомняте за лятото всеки път щом влизате в банята. Тази от снимката забавлява от пръв поглед с краткото си, но категорично послание.

Душ завеса

Идеи за освежаване на банята

Комбинирайте душ завесата с постелка в същия принт  или друг елемент от обзавеждането на банята, като например хавлиите. Ако фламингото ви се струва прекалено инфантилно пренесете банята си в Ню Йорк или Париж със завеса в съответния принт.

Тоалетна седалка

Идеи за освежаване на банята

Тоалетната седалка отдавна е нещо повече от функцията си. Новите ги правят предимно с морска тематика, но пеперудите май са на път да изместят делфините и раковините. Вие чия компания предпочитате?

Полици за баня

Идеи за освежаване на банята

Поставянето на нови полици в банята е най-силната мотивация да сложите ред в козметиката си и най-накрая да изхвърлите „онези празни шишенца“.  Освен това не отнема много време – някои модели просто се прикрепват към стената с вендузи. 

Закачалки за баня

Идеи за освежаване на банята

Винаги е добре да разполагате с повече закачалки в банята, дори и да не ги използвате. Тази тук идва в комбинация с полица за малко растение и свежо послание – за да ви е „дзен“.

Аксесоари

Идеи за освежаване на банята

Не подценявайте детайлите - поставките за четки, сапунерките, кошчетата, четките за почистване и комплектите  за баня са акцентите, които добавят финалните щрихи в интериора.  Изберете такива, които се съчетават хармонично и подчертават стила на помещението.

Ако вече сте достатъчно вдъхновени,  може да влезете на страницата ни с обзавеждане за баня и да поръчате всичко необходимо.

© Developed by CommerceLab