И нека пролетното почистване да започне сега

Традиционното пролетно почистване! Няма как да го пропуснем, особено тази пролет, обаче може да го преживеем по-лесно ако се въоръжим добре. За какво говорим? Ето няколко помощника, които ще превърнат досадното задължение в детска игра.

Парочистачка

И нека пролетното почистване да започне сега

Перфектният помощник за почистване в банята и кухнята. С подходящите аксесоари и принадлежности парочистачката ще се справи без проблем със замърсяването върху плочки, фуги, огледала, смесители, кухненски плотове, абсорбатори и други повърхности.

Парочистачките работят само с пара, без никаква химия, което ги прави подходящи за хора с малки деца, домашни любимци и тези склонни към алергии. Парата убива 99,99 % от всички бактерии, осигурявайки максимална хигиена и здравословна среда на живот. Освен това ще ви спести средства за почистващи препарати.

Водоструйка

И нека пролетното почистване да започне сега

Водоструйката е незаменима в почистването на терасата, плочките на двора, външни стълбища, огради, градински мебели и принадлежности, улуци, алеи, басейни, велосипеди или автомобили. Също може да я използвате при прането на килимите, стелките на автомобила и т.н.

Водоструйката почиства със силата на водата и разполага със степени за регулиране, за да изберете най-подходящата в зависимост от почистваната от вас повърхност. Трябва само да я свържете към водопроводната мрежа и да я включите в контакта, и е готова за подвизи. С нейна помощ ще възвърнете първоначалния блясък на старите си вещи, ще се радвате на чисти и красиви двор и градина.

Уред за почистване на прозорци

И нека пролетното почистване да започне сега

Чистенето на прозорци не е забавно. Грешка. Чистенето на прозорци не беше забавно, докато не се появиха уредите за почистване на прозорци. Те работят с батерии и ви спестяват време и енергия. С едната приставка нанасят разтвор с препарат, а с другата го почистват, оставяйки повърхностите идеално чисти без влажни ивици и стичаща се вода. Подходящи са също за почистване на огледала, плотове и други гладки повърхности.

Перяща смукачка

И нека пролетното почистване да започне сега

Прилича на прахосмукачка, обаче чисти много повече от прах. Използва се за почистване на килими, мокети, тапицерия, матраци, текстилни тапети и автомобилни седалки. Работи на следния принцип: впръсква разтвор от вода и препарат чрез силно налягане в дълбочина на нишките и после го изсмуква обратно заедно с разтворената мръсотия. Успешно премахва  мазнини, мръсотия и миризми, и възвръща първоначалната свежест на тъканите.

Препарати

И нека пролетното почистване да започне сега

Колкото и да ни се иска не всеки може да си позволи всички тези джаджи, а и не всичко може да се почисти с модерен умен помощник, така че ще се наложи да вкараме и ръцете си в употреба. Хладилника, миялната машина, фурната и други електроуреди имат нужда от по-детайлно внимание. Преди да започнете задължително сложете предпазни ръкавици и се въоръжете със специализирани препарати и почистващи средства.

Използвайте времето вкъщи, за да се погрижите за чистотата на дома си. При нас на praкtis.bg ще намерите всичко необходимо, а ние ще го доставим до входната ви врата.

« Назад
© Developed by CommerceLab
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: