Eldom Hybrid - безплатна енергия от слънцето

За първи път на българския пазар

Елдоминвест стартира дейността си през 1987г. с екип от 37 ентусиасти. 37 години по-късно, като водещ производител на българския пазар, Елдом се стреми към опазване на околната среда и създаване на положителен принос за бъдещето. В месеца на 37-мата годишнина на Елдом, нека ви запознаем с един от най-екологичните и иновативни продукти на компанията.

За Eldom Hybrid

Eldom Hybrid

Иновативният бойлер Eldom Hybrid е създаден с мисъл за бъдещето. При загряване на водата, той използва слънчева енергия, преобразувана директно от фотоволтаични панели, без нужда от инвертор. За да осигури достатъчно топла вода и в най-облачните дни, хибридният бойлер има допълнително електрическо нагряване.

Първоначалната инвестиция в подобен тип бойлер може да бъде по-висока в сравнение с традиционните бойлери, но възвръщаемостта е бърза, благодарение на значителните икономии на енергия и по-ниските разходи за поддръжка. Eldom Hybrid осигурява пълна независимост от електрическата мрежа.

Причини да изберете Хибриден бойлер Eldom

елдом хибрид

Хибридните бойлери представляват интелигентно и устойчиво решение за модерните домове, като съчетават енергийна ефективност, икономичност и екологична отговорност. Сред причините да изберете Eldom Hybrid са:

1.   Два източника на енергия – AC/DC

Както вече споменахме, хибридният бойлер се свързва директно към фотоволтаични панели, без нужда от инвертор. Работата на бойлера е най-ефективна при свързване с от 2 до 4 броя панела. Освен това, благодарение на допълнителното си електрическо нагряване от 1500 W, Eldom Hybrid остава надежден и в дни със слабо слънцегреене.

елдом хибрид

2.   Икономия и ефективност

Хибридният бойлер е като „нормален” електрически бойлер, но с едно голямо предимство – използва основно безплатната слънчева енергия. Това означава, че ежемесечните ви сметки за електричество могат да бъдат значително по-малки. В допълнение, плътната топлоизолация, която е с дебелина 33 мм, осигурява минимални топлинни загуби и висока ефективност.

3.   Немска технология

Eldom Hybrid разчита на немска технология за максимална изходяща мощност във всякакви условия. Тази технология включва уникална електронна система за управление с иновативен MPP тракер. Системата гарантира максимална производителност на фотоволтаичните панели независимо от метеорологичните условия.

4.   До 70% спестяване

С хибридните бойлери, домакинство от 2 души може да спести до 70% от енергията, необходима за загряване на топла вода. Това се постига чрез използването на фотоволтаични панели, които захранват 80-литровия бойлер.

5.   Лесен монтаж и експлоатация - без нужда от инвертор

Монтажът на уреда е същият като на обикновените електрически бойлери, а инсталацията на модулите е максимално опростена, чрез системата „Plug and Play”. Фотоволтаичните панели се свързват чрез стандартни щепселни контакти – MC 4. При нужда, може да се използва и удължителен кабел за преодоляване на по-големи разстояния.

6.   Електронно управление с цифров LCD дисплей

Управлението на хибридните бойлери се извършва чрез модерен цифров LCD дисплей, който показва важна информация за системата, включително температурата на водата и количеството входяща слънчева енергия.

елдом хибрид

Eldom Hybrid е подходящ за различни видове домакинства - идеален избор за домове, вили или къщи за гости, където се търси надежден и екологичен начин за отопление на вода, дори и без електричество. Той осигурява дълготрайно и екологично решение за потребителите, които търсят как да намалят разходите си за ток, без скъп монтаж на сложни системи. С Eldom Hybrid разполагаш с топла вода както при слънчево, така и при облачно време.

Избирайки продукт от Елдом, получавате гарантирано качество и иновация, които ще отговорят на всички ваши нужди. 

« Назад
© Developed by CommerceLab
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: