9 причини да изберете бойлер BelliSlimo от TESY

Първият бойлер Tesy се появява през далечната 1994, а днес компанията е четвъртият  пo големина производител на електрически бойлери в Европа. Марката непрестанно вдига  стандартите в производството, за да отговори на най-високите очаквания и нужди на потребителите.

9 причини да изберете бойлер BelliSlimo Tesy

Последното поколение бойлери Tesy носи името BelliSlimo и е истинско произведение на изкуството, комбинация от интелигентни високотехнологични предимства и елегантен италиански дизайн. Какво имаме предвид – ето 9 причини да изберете бойлер BelliSlimo от TESY.

1. Контрол чрез интернет

9 причини да изберете бойлер BelliSlimo Tesy

Моделът Bellislimo Cloud, от фамилията Bellislimo, е и част от семейството Tesy Cloud – група уреди от ново поколение с контрол през интернет, чрез мобилното приложение tesyCloud. Bellislimo Cloud интегрира лесно управление през интернет по всяко време, от всяка точка на света, заедно с данни в реално време и мониторинг на енергийното потребление. Идеално решение за моментите, когато се прибирате по-рано от командировка, а вашият бойлер не знае за това. Топлата вода вече никога няма да е проблем.

2. Енергийно ефективни са

9 причини да изберете бойлер BelliSlimo Tesy

Бойлерите от серията Bellislimo са с енергиен клас В - най-високият при електрическите бойлери над 50 литра. С две думи ще имате достатъчно топла вода, при ниска консумация на енергия.

3. Режим Eco Smart

Бойлерите BelliSlimo имат способността да изработват собствен алгоритъм на работа, на базата на вашите навици и потребление, за да ви осигурят необходимото количество топла вода, когато се нуждаете от нея.

4. Бърз първи душ

Бързо загряват необходимата топла вода за вашия първи душ.

5. Функция Boost

 Mаксимална мощност за бързо загряване на водата до максимална температура.

6. Седмичен програматор

Вие задавате режима на работа за всеки ден от седмицата и всеки час от денонощието според вашите предпочитания.

7. Режим ваканция

Въведете кога се прибирате вкъщи, какво количество топла вода искате и BelliSlimo ще е готов точно навреме.

8. Обратен брояч

 Показва времето до достигане на желаната температура на водата.

9. Реверсивни са

 Лесно се монтират както вертикално, така и хоризонтално, за да паснат на всяка една баня.

Освен всичко казано до момента като бонус идват още няколко екстри: уникален италиански дизайн, кристално ясен LCD дисплей, сензорни бутони и елегантен плосък силует, чрез който е постигнат компактен размер, спестяващ място и осигуряващ лесен монтаж в зависимост от различните нужди. 

« Назад
© Developed by CommerceLab
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: