7 екстри за градината

С вдигането на градусите в термометъра, ежедневието ни постепенно се пренася на открито и зелено. В градината на слънце животът е в пъти по-хубав, а пълното щастие е само на няколко екстри разстояние. 7 по наши изчисления.  Ето за какво говорим.

7 екстри за градината

1. Градински сет

Мека мебел с ниска маса или комплект столове с маса за хранене – градинските сетове ще превърнат градината ви в лятна всекидневна, където да се разположите със семейството и приятелите. Нашето предложение за този сезон е градинският сет от 5 части My garden, съчетаващ удобство, издръжливост и стил, на наистина добра цена.

7 екстри за градината

2. Шатра

7 екстри за градината

Пази от слънце, вятър и дъжд, а по-скъпите модели имат и мрежести страници против насекоми. Повечето  шатри  са достатъчно големи да поберат градински сет мебели и вършат чудесна работа, но ако държите на нещо повече от функционалност, ще трябва да отделите  около 350 лв. С този павилион например ще получите 100%  лукс, комфорт и стил.

 7 екстри за градината

3. Люлка

7 екстри за градината

Най-добрите модели побират трима, разполагат със сенник, предпазващ от слънцето и могат да се трансформират в легло, ако ви се прииска да дремнете. Люлката от снимката може да бъде ваша срещу 139.99 лв, или дори по-малко ако я улучите в промоция. 

 

4. Барбекю

7 екстри за градината

Сочно месо или хрупкави зеленчуци – мятате ги на барбекюто и продължавате да се наслаждавате на уикенда с питие в ръка. Тази екстра идва в два варианта – барбекю на дървени въглища или барбекю на газ, има по-малки преносими модели, подходящи и за къмпинг, и дори мини вариант, който може да се окачи на балконски парапет.

 

5. Басейн

7 екстри за градината

В горещите летни дни, когато живакът в термометъра подмине 30-те, синьото разхлаждащо нещо в градината е повече от екстра, и дори малкият басейн е почти животоспасяващ. При нас ще намерите много добри модели с включена филтърна помпа, на съвсем разумни цени, като този басейн с надуваем ринг от Intex.

 

6. Шезлонг

7 екстри за градината

За да релаксирате и синтезирате витамин D след забавленията в басейна, докато чакате банският ви да изсъхне. Или за перфектните моменти с любима книга и чаша кафе. При нас ще намерите разнообразие от модели и цветове шезлонги.

7 екстри за градината

Нашият избор за този сезон е този тъмносин плажен стол с подлакътници и мека възглавничка за главата, а вашият?

7. Чадър или сенник

7 екстри за градината

Последната екстра ще ви осигури пълен комфорт, независимо колко силно е слънцето. Предимството на чадърите е, че можете да ги поставите навсякъде, докато сенниците трябва да се вържат на дърво или стълб, но пък са супер ефектни и могат да се комбинират, като на снимката горе. Освен това са компактни и удобни за съхранение и транспортиране, което ги прави подходящи за къмпинг. Вие какво бихте избрали – традиционния  чадър или модерния сенник?

Това е от нас. Ако случайно сме пропуснали някоя екстра вероятно ще я намерите на страница Градина.

© Developed by CommerceLab