Moduleo

Moduleo

Като част от IVC Group, Moduleo предлага голямо разнообразие от качествени и стилни настилки за дома, офиса и обществени пространства, като училища, болници, хотели и т.н.

Основана през 1997 IVC Group е водещ производител на луксозни винилни подови настилки в Европа с фабрики в Белгия, Люксембург, САЩ и Русия. От 2015 компанията е част от Mohawk Industries  - световният лидер в производството на продукти за под. 

Дизайнът на настилките Moduleo е изцяло вдъхновен от природата  - перфектната имитация на дърво и камък е не само визуална, някои серии дори притежават текстура, която може да пипнете и усетите.

Поддръжката им е изключително лесна – едно  забърсване  с моб веднъж седмично е напълно достатъчно. Имат добри топло и звукоизолационни характеристики, лесни са за полагане, а цената им в сравнение с естествените материали е доста по-ниска.

Направени са с 50% рециклируеми материали, а 40% от енергията необходима за производството им се генерира от вятърни турбини. Всички продукти на Moduleo са щателно тествани и оценени с рейтинг R10 против подхлъзване.

 

 

 

Няма намерени продукти в тази категория

Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: