Хол

Знаем, че немалка част от хората, разполагащи със свои собствени жилища, са привърженици на мебелите, състоящи се от няколко отделни части. Специално за тях сме подготвили стотици холни гарнитури, с които да обзаведат домовете си.

Всеки продукт се отличава от останалите, спрямо качество и стил. На вас се пада не лесната задача да подберете точно онова обзавеждане, което смятате, че отговаря на вкусовете и предпочитанията ви. Освен това е важно да отдадете внимание на комфорта и удобството.

Какво обзавеждане за хол ви предлагаме

Нашите предложения се отличават от всички останали на пазара, посредством високото си качество и внимание към детайла. Превърнете дома си в произведение на изкуството, на което да се наслаждавате всеки ден. Обзаведете хола си със стил, внасяйки класа из между четирите стени.

Можете да си закупите стилна секция, състояща се от няколко модула или да изберете шкаф, с който да завършите интериора на това място.

Някои от предложенията в категорията са маси. Сред тях ще попаднете на такива, чиято повърхност е от дърво или стъкло.

От край време стъклените модели са предпочитани. Те никога няма да излязат от мода. Вписват се чудесно към всяко съвременно обзавеждане и придават магическа завършеност.

Материалите са устойчиви и издръжливи на високо натоварване. Почистват се лесно с помощта на препарат за стъкло и кърпа.

Дървените масички от венге са уникално допълнение към по-компактните холови пространства. Не заемат място и са изключително ефектни. Издръжливостта им е доказана. Не губят свойствата си, дори след поредица от десетилетия.

Секциите са чудесен начин да създадете мечтан завършек на хола. Освен красиви, те са също толкова функционални. Използвани са висок клас механизми, подбирани с внимание и отношение.

Вратите се отварят и затварят с лекота. При някои от моделите механизмите са плавни и предпазват мебелите от амортизация. Те са и с по-скъпи от ниския клас модули за хол.

Предлагаме продукти на цени, достъпни за масовия потребител. Постарали сме се на ваше разположение да са мебели, отговарящи на най-различните търсения. В продуктовия ни каталог ще срещнете както по-евтини, така и по-високо бюджетни артикули.

Вие сте тези, които да внесат разкош в домовете си. Ако ли пък не сте почитатели на готовите решения, бихте могли сами да създадете визията при обзавеждането.

Магазинът ни предлага още шкафове със стъклени декоративни елементи, семпли модели от венге, витрини със стъкло и много други допълнения, с които да се радвате на комфорт, удобство и функционалност.

Какво да знаем за мебелите в тази категория

Онези от вас, на които за пръв път им предстои да обзавеждат дома си, трябва да знаят, че една стандартна холна гарнитура се състои от няколко части. Това са: фотьойл – един или два, в зависимост от площта на помещението, табуретки и диван, чиято големина и дизайн също биват избирани, според разположението.

Секциите и шкафовете осигуряват подредбата в това помещение. Те са фундамент, от който няма как да лишим хола.

Механизмите също са много и най-разнообразни. В епицентъра на политиката ни заляга стремежът да подбираме възможно най-атрактивните и модерни мебелни решения, така че клиентите да остават доволни.

В случай, че съществуват някакви колебания или изпитвате затруднение при избора на гарнитура, ние от Praktis.bg сме на разположение по всяко време. Компетентните и професионални съвети ще ви помогнат за създаването на мечтания хол. Ние сме вашият правилен избор!

Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: