Листосъбирачи

Промяната на сезоните предоставя множество предизвикателства пред частните градинари, есента носи промяна, дърветата започват да премахват листната си маса и по-големите видове снемат над 1 тон листа. Това е огромно количество, ако се налага да го събирате на ръка знаете, че е трудоемка задача.

За щастие ние в Praktis.bg предоставяме най-различни видове листосъбирачи, които ще подпомогнат вашата градинска дейност значително. Съберете големи количества листа, издухайте мръсотията от пътеките, махнете досадните иглички от тревата само с натискането на един спусък – без навеждане, без метене, без излишно натоварване.

Ето защо професионалистите избират нашите листосъбирачи

Очевидно това да имате механична помощ помага значително, по-бързо, по-ефикасно и по прецизно премахване на листа или мръсотията от вашата градина. Когато стане дума за големи пространства, събирането на листа без механична помощ може да отнеме много време, за това професионални фирми за озеленяване избират нашите листосъбирачи, с които значително намаляват технологичното си време.

Освен очевидните плюсове за ефикасност, листосъбирачните машини ви позволяват не само да издухвате, но и да събирате чрез двуфазов мотор, който позволява засмукване с голяма сила. В тази категория можете да намерите най-различни опции, като може да избирате между електрически, акумулаторни или бензинови машини.

1. Електрически листосъбирачи

Ако сте собственик на градина и искате бърз и лесен начин за премахване на голямо количество листна маса, нашите електрически листосъбирачи са за вас. Те са леки и лесни за употреба, със здрава конструкция, която позволява дълго време на употреба – идват с торба за събиране на листата като силната тяга произведена от перката може да събере дори камъни.

Този вид се използват дори от професионалисти като най-голяма им предимство пред останалите видове, е тяхната достъпна цена и лекота. Ако нямате много за събиране или не сте чак толкова загрижени за времето, то този вид събирачи ще са за вас.

2. Моторни листодухалки

Моторните листодухалки са подходящи за големи пространства и се проектирани за по-ефикасно одухване на ливади и градини. Есенният листопад изисква доста от озеленителите, понеже ако останат несъбрани, листата могат да задушат тревата и да унищожат красивата ливада.

Освен, че изчистват бързо, моторните листодухалки предлагат изключителна мощност и дори могат да бъдат използвани за издухване на сняг от кола или други повърхности. Двутактовият двигател работи ефикасно и предоставя огромно количество тяга за премахване на големи количества листа, намалявайки нужното време за изчистване на градината.

3. Акумулаторни метли

Тази комбинация позволява на потребителите да се погрижат за своята градина в сравнително безшумие, без да се налага да използват удължители или бензин – тази технология става все по-разпространена. Добавеното удобство и лекота правят акумулаторни метли все по-желани от много градинари по света и то е напълно разбираемо.

Praktis.bg – по нещо за всеки

Ние в Praktis.bg се гордеем със селекцията, която можете да видите, тъй като предоставя на всекиго по нещо – от лесни за употреба и достъпни варианти, до професионални, мощни градински техники, които могат да издухат листата от дърво. В крайна сметка изборът е във вашите ръце, това, на което можете да разчитате е нашето съдействие през цялото време.

Всяка машина е сертифицирана за сигурна употреба и спазва изискванията на Европейската комисия по безопасност на потребителите. Ако търсите бърз и лесен начин да изчистите градината от листа то нашата селекция е точно за вас!

Често задавани въпроси за листосъбирачи

За какво да се внимава при употреба на листосъбирач?
Заслужават ли си моторните метли?
Имат ли ограничения листосъбирачите?
Каква е разлика между моторна метла и листосъбирач?
Как се поддържа един листосъбирач?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: