Картини, рамки и часовници

Интериорът е онова нещо в един дом, което наистина прави разликата понякога. Ако последните щрихи в дома са направени точно така, както трябва, тогава нищо повече няма истинско значение.

Защо го казваме ли? Важно е за нас клиентите ни да имат правото да изберат точно онази гама от цветове, която им е нужна за стените, която им трябва за подовата настилка, която им трябва за мебелите и т.н.

Ние от Praktis.bg силно вярваме в идеята за прекрасен дом и перфектна градина. Всичко зависи от това какво искате вие – ние просто ще кажем, че го имаме.

Защо да закупите картини, рамки и часовници от нас

Качеството. Отговорът е повече от лесен и го изстрелваме в пространството без капка съмнение.

Когато говорим за картини, рамки и часовници, тогава нещата опират съвсем други размери. Тази група от артикули съвсем спокойно могат да бъдат квалифицирани и като сантиментални.

Стойността на картините, рамките за тях и дори и на часовниците (въпреки поверията) е много по-висока, когато са подарени, когато са избрани и дадени с любов.

Бъдете достатъчно добри към близките си, посетете категорията ни с картини, рамки и часовници и се чувствайте свободни да се потопите в безкрайното разнообразие, което можем да ви предложим.

Praktis.bg – всичко за декорацията на едно място

Да си клиент е трудно. Много пъти сме го казвали и няма да спрем да го твърдим каквото ще да става.

Всъщност, до това заключение стигнахме тогава, когато магазините ни достигнаха запълване на максимален предел. Нещо повече – нашите магазини са големи, което означава доста разнообразие от продукти и техните модели.

Това ни доведе до мисълта, че всъщност на хората им е доста трудно да избират винаги най-доброто, най-качественото и най-достъпното.

Подходящата стока се избира дълго време, а решението за същинската покупка е значително по-кратко, така че трябваше да измислим вариант, който да внася удобство и спокойствие на клиентите ни.

Тогава ни хрумна, че ключът е в персонала ни. Той трябваше да спаси положението и ние се заехме именно с неговото обучаване в това как да работи правилно с клиентите, които влизат и във физическите ни обекти, и в онлайн магазина ни.

Всеки наш служител е заел гордо мястото си в съответния щанд и отговаря за него със зорък поглед и убийствена отзивчивост. Това печели не портфейлите на нашите клиенти, а техните сърца.

Не е ли в това смисълът на бизнеса? На двете страни да им е невъобразимо приятно да прекарват време една с друга – досущ като основният смисъл в живота, а именно любовта.

Тук не говорим за онази любов между търговец и клиент, а чистите чувства между хората. Човек да помогне на човек – смисълът, който все още си проправя път в България.

За да не изглеждаме прекалено наивни все пак си имаме и свои принципи, които по никакъв начин не могат да бъдат огънати. Те са в посока на това, че всеки има право на избор и по-скоро на информиран такъв.

Какво имаме предвид ли? Всеки път, в който се почувствате незнаещи или неможещи, обърнете се към някой от гореописаните компетентни служители.

Това освен правилната стока, ще донесе у дома ви и чувството за успех. Заповядайте в нашето голямо семейство, където всеки е важен!

Често задавани въпроси за картини, рамки и часовници

Предлагате ли будилници с навиване?
Възможно ли е да се закупи картина без рамка?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: