Машинки и преси за коса

Помнете, че винаги можете да изглеждате безупречно красиви, стига да имате под ръка правилния уред, способстващ за оформянето на идеалната прическа.

Ние от Praktis.bg сме се погрижили за това да създадем цяла една категория, в която успяхме да поместим не малко на брой машинки за подстригване и преси за коса. Всички те са дело на световни производители успели да се докажат през годините.

Моделите са надеждни, устойчиви, функционални и категорично ще ви служат вярно за дълго време.

Освен това не се налага да плащате прекалено скъпо за тяхната инвестиция. Вярваме, че имаме решение, отговарящо на нуждите на всеки от потребителите.

Какви машинки за подстригване и преси за коса ви предлагаме ние

Както и сами можете да се убедите, в този каталог ще попаднете на наистина разнообразни модели. Те са цветни, високоефективни и предлагат редица функции, от които да се възползвате.

Пресите за коса, накратко, представляват А-образни прибори с широка плоска част, която се нагрява.

След като кичурът бъде третиран под въздействието на висока температура, той приема желаната форма. Тук е моментът да споменем, че уредите, служещи за изправяне или къдрене на косата, са със защитно покритие.

Машинките за подстригване за коса са познати най-вече на представителите от силния пол. Те са едни от най-верните уреди за мъжете и са в състояние да им служат вярно за дълго време.

Разполагат с няколко отделни приставки, благодарение на които можете да получите желаната дължина на косата.

Какви са основните принципи за работа с пресите за коса

Най-често биват използвани за къдрене или изправяне на косата, както споменахме и малко по-горе. Ако искате прическата ви да изглежда непринудено и раздвижено, нужно е по време на фризурата да навивате косата върху нагрятата плоскост, а не да издърпвате.

За постигане на безупречно права коса се спазва точно обратното. Там единственото, с което трябва да се съобразявате, е големината на кичура.

Важно е да не бъде нито прекалено малък, нито твърде голям. Разделете косата на няколко пласта, така че да ви бъде удобно по време на самата прическа.

Пресите за коса се делят на няколко основни вида. Можете да избирате, съобразно покритие, температурни режими, функции или други.

Ако смятате, че не сте добре запознати със спецификите и особеностите на тези уреди или сешоари, най-добре да се възползвате от съветите на продавач-консултантите, които ще ви насочат към модел, отговарящ подобаващо на индивидуалните ви нужди.

Защо да изберете Praktis.bg

В Практис се стремим да предлагаме на своите клиенти изключително богато разнообразие, включващо всевъзможни машинки за подстригване и преси за коса. В тази категория ще попаднете на уреди, предназначени както за домашна употреба, така и за професионално ползване.

Винаги се стремим да ви осигуряваме достъп до най-иновативните творения на пазара и днес не правим изключение с това. За нас е от ключово значение клиентът да се чувства удовлетворен, след като инвестира парите си в продукт от нашия онлайн магазин.

Пазаруването ви ще бъде повече от приятно. Няма да ви се налага да напускате уюта и комфорта, в който сте се настанили. Поръчката ще бъде при вас след няколко дни и веднага след това можете да експериментирате на воля с вашата прическа.

Предлаганите от нас машинки за подстригване и преси за коса са чудесен начин да се сдобиете със самочувствието, от което се нуждаете!

Често задавани въпроси за машинки и преси за коса

Кой тип преса за коса е най-подходящият за мен?
Безжична или традиционна машинка за подстригване?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: