Алкидни бои

Всеки може да боядиса стена, нали? Отваряш качествената боя от Praktis.bg, разбъркваш, разтваряш ако има някаква нужда, изсипваш в легенче, взимаш четка или валяк (зависи от терена) и просто нанасяш.

Дотук всичко звучи повече от елементарно, но нещата, както може би знаете, не винаги са толкова лесни, колкото звучат или изглеждат. Ние научихме този ценен урок по трудния начин, разбира се.

Не ни бе лесно да направим така, че да бъдем напълно готови за всичко, което ни очаква, защото това понякога е дори невъзможно. Все пак, обаче успяхме да наваксаме времето и дори се модернизирахме по начин, с който конкурентите ни останаха назад.

Днес ще ви позанимаваме с алкидни бои – нещо, което се възприема като иновация. Главната причина да ѝ се гласува такова доверие, е това, че може да се нанася върху дърво и метал.

Плюсовете на алкидните бои

Както вече казахме, алкидната боя е нещо, което ще ви помогне да украсите дори и онези претенциозни материали, които несъмнено са дървото и метала. Подобна слава не се случва на всеки продукт и за нас е удоволствие да предлагаме такъв.

Много хора се доверяват на този вид боя заради нейните невероятни свойства, които карат всяка повърхност да се премени в свежест и красота.

Ако искате и вашите метални или дървени детайли у дома, в градината или в офиса да бъдат значително освежени чрез употребата на алкидни бои – заповядайте при нас!

Praktis.bg – без граници между клиент и търговец

Винаги сме мечтаели, когато един ден имаме собствен открит магазин, в който всеки да има достъп до всичко, да можем да обикаляме заедно с нашите клиенти по рафтовете и да си говорим за техните желания и нужди.

На база на този кратък, опознавателен разговор, ние да си направим ясна сметка какво желае клиентът отсреща и да можем да му дадем необходимото по най-бързия възможен начин. Днес, в наши дни, имаме разнообразие, което старите поколения не познават.

Може би заради това по-възрастните от вас – нашите клиенти понякога, когато влязат в нашите физически обекти буквално замръзват за стотни от секундата, привлечени от морето от артикули и техните различни модели.

Един човек, който е представител на по-новото поколение, винаги може да посети и нашия онлайн магазин, който да обиколи за няколко минути и да напълни своята кошница.

Накрая, разбира се да избере удобен за него начин за доставка и плащане, а накрая да получи онова, от което се нуждае.

Всеки един момент, в който човек може да има претенции към нашата работа, ние отваряме ушите си широко. Естествено, това не се случва много често, но все пак е нещо, което е добре да имаме предвид, че може и да ни навести – оплаквания и градивни критики.

Разбира се, правим разлики между двете, защото си има клиент за всяко нещо. Заради годините ни опит в сферата, ние сме свикнали да имаме контакт с всякакъв вид хора, които да ни поднасят всякакви неща дали за нас или за производителите на стоките, които предлагаме.

Едно, обаче трябва да е ясно за това, което предлагаме – то е на 100% проверено първо от онзи, който е произвел продукта, а след това от нас – неговите търговци. Това се прави, за да може до клиентът да достигне само и единствено качеството на безкомпромисна цена.

Алкидната боя, също както и блажната, не е предназначена изключително за боядисване на обикновени стени. Тяхната консистенция, специфичните им свойства и характеристики са по-подходящи за употреба на открито, както и върху по малки повърхности на закрито. Алкидната боя e силно устойчива на увреждане, затова е изключително подходяща за пребоядисване на предмети, които са изложени на естествените условия на околната среда за подсилването на издръжливостта им срещу атмосферни условия. Така алкидната боя може да се използва за боядисване на дървени мебели, огради, както и за метални повърхности. Това специфично багрило е незаменим помощник за всеки направи си сам ентусиаст. Богато разнообразие от цветове, предлаган завършващ ефект и алкидни бои, разработени за специфични цели, можете да намерите в Praktis.bg
Какво представляват алкидните бои?
За какво се използва алкидната боя?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: